Tuintip: Tuinfolies voor een beter kweekresultaat

Niks gaat boven een succesvolle oogst uit eigen moestuin. Om het beste kweek- resultaat te krijgen, is het fijn om de natuur soms een handje te helpen. Vooral in Nederland kan het weer erg veranderlijk zijn. Hierdoor kan een microklimaat door middel van een tuinfolie erg behulpzaam zijn. Tuinfolies zijn gunstig tegen ongedierte en kunnen helpen bij de groei van gewassen. Soluvert biedt een uitgebreid tuinfolie assortiment. Ontdek de verschillende voordelen per folie:

Grondbedekkingsfolie

Grondbedekkingsfolie van Soluvert biedt een bescherming tegen vorst, regen en wind. De folie heeft een dubbele functie door een zwarte en een witte zijde. Als je de zwarte zijde bovenlegt, helpt de folie bij het opwarmen van de ondergrond. Met de witte zijde boven reflecteert het licht en de warmte, wat zorgt voor vermindering van warmte en minder doorschieters.

Tunnelforceerfolie


Tunnel/forceerfolie

Tunnel/forceerfolie van Soluvert creëert de ideale omstandigheden om de groei van gewassen te stimuleren. Het houdt warmte en vocht binnen en beschermt de gewassen tegen ongedierte en extreme weersomstandigheden. Deze folie is ook inzetbaar als folie voor een (mini) tunnel.

Groeivlies

Groeivlies beschermt je planten als een deken tegen kou, wind, storm en hagel. Het creëert microklimaat in de winter en de zomer. Bij vorst biedt het vlies een goede isolatie (iglo-effect) en is lucht- en waterdoorlatend.


Gronddoek

Gronddoek is een polyester, waterdichte doek die toepasbaar is voor vele doeleinden. Het voordeel van gronddoek is dat deze doek water, maar geen licht en wortelgroei doorlaat. Gronddoek van Soluvert is stevig, waterdoorlatend en ideaal als ondergrond bij tuinverharding zoals grond, bestrating en houten vlonders. Daarnaast helpt gronddoek om onkruid tegen te gaan, zonder gebruik te maken van chemische middelen.

Verkooppunten tuinfolie

Ontdek het Soluvert tuinfolie assortiment of vind een verkooppunt in de buurt.

Wat heb je nodig?

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.