juni 2016

Het Soluvert testpanel gaat van start!

Soluvert moestuinpanel

Het Soluvert testpanel is een panel bestaand uit 5 moestuinliefhebbers die de komende maanden Soluvert tuinproducten in hun eigen tuin gaan uitproberen. Elke deelnemer heeft een moestuinpakket gekregen waarmee zij aan de slag gaan en ons wekelijks op de hoogte houden van de ervaringen van diverse Soluvert producten. De tuinproducten kunnen variëren van aardbeienfolie tot klimgaasnet.

Introductie moestuinpanel

Het testpanel is van start gegaan en hierbij introduceren wij de eerste 2 deelnemers: Martijn Kuysters en Marije den Boer. 

Martijn heeft sinds 2 jaar een moestuin en laat er letterlijk geen gras over groeien. Hij is meteen aan de slag gegaan en we zullen over 2 weken de eerste resultaten binnen krijgen. Marije heeft sinds 5 jaar een moestuin van 80 m2 met 9 vakken voor rotatieteelt. “Het plezier van het lekker buiten bezig zijn vind ik belangrijker dan een grote oogst,” zegt Marije over haar moestuin. 

Deze week wordt de rest van onze deelnemers geïntroduceerd. Nieuwsgierig naar de moestuinliefhebbers en hun ervaringen? Houd dan de Facebook van Soluvert in de gaten.

Het Soluvert team wenst het moestuin testpanel veel succes en vooral heel veel plezier!